Secretaresse

Functieomschrijving

Ben jij die zelfstandige en proactieve secretaresse met boekhoudkundige ervaring die graag een bijdrage levert aan optimale ondersteuning van ons bedrijf? Dan komen we graag met jou in contact! Voor onze vestiging in UTRECHT zijn wij op zoek naar een

SECRETARESSE

32 uur per week

Bedrijfsprofiel

Bioceros is een biotechnologiebedrijf op het terrein “De Uithof” in Utrecht en heeft op dit moment 40 werknemers. We zijn een internationaal georiënteerd bedrijf dat onderzoeks- en ontwikkelingswerkzaamheden verricht aan nieuwe medicijnen. We doen dit voor klanten, maar we ontwikkelen ook onze eigen producten. Meer info kun je onze website vinden: www.bioceros.com/

Profiel

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die ervaring heeft als secretaresse en zich reeds eerder heeft bezig gehouden met boekhouding/facturatie. Je bent een enthousiaste en hardwerkende collega die zich vriendelijk opstelt naar bezoekers en collega’s. Iemand die niet wacht op een opdracht, maar het werk ziet liggen en uit is op verbetering. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Competenties als accuraat en planmatig werken en het vermogen tot organiseren zijn op jou van toepassing. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels en beheers je Microsoft Office Word, Excel en Outlook. Je werkt samen met de Office Manager.

Werkzaamheden

Tot jouw werkzaamheden behoren het telefonisch te woord staan van onze contacten, het ontvangen van bezoekers, het verwerken van de post, invoeren en tracken van facturen, agendabeheer, boeken van reizen in samenwerking met een reisbureau, assisteren van laboratorium medewerkers bij administratieve werkzaamheden, ondersteuning van de directie en vervangen van de Office Manager bij haar afwezigheid.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een jaarcontract voor met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring en niveau. Exact aantal uren in overleg met Office Manager, maar in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag.

Procedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je brief met c.v. naar Nicole van der Vis (office manager), n.vandervis@bioceros.com. Vragen kan je telefonisch stellen via (030)2537920 (ma/di/do tussen 09.00 en 14.00 u). Je kunt reageren op deze vacature tot 20 juni 2018.

Kandidaten uit de directe omgeving van Utrecht hebben onze voorkeur.

Your name (required)

Your e-mail (required)

Message

Curriculum Vitae

I agree that my data will be used for our internal application procedure (required)